Lovaglás a pusztában? Vincze-lovarda!

Lovagolt már nemzeti parkban, ősborókásban és szikes pusztán? És vajon látott-e már testközelből rackabirkát? Itt most mindez ön elé tárul! Az itt legelésző 28 ló un. univerzális hátas- és fogatló. Jól idomítottak, így kiváló lehetőséget biztosítanak kezdőknek és haladóknak, ill. gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.  A lovarda emellett nagy kerttel és pavilonokkal rendelkezik, mellettük pedig játszótér, focipálya, ping-pong asztalok és biliárdasztal található.A sütés-főzés szerelmeseit kemence, bográcsakasztó állvány és grillrács várja. A húszfős közösségi helyiség télen fűthető, nyáron pedig klimatizált.

A lovas oktatás, valamint az ügyességi feladatok gyakorlása 2 db futószárazó karámban, valamit egy 100 x 100 m-es ugró akadályparkkal ellátott pályán zajlik. Lehetőség van a haladó lovasok számára a gyermekügyességi feladatok, a díjlovaglás és a díjugratás alapjainak elsajátítására. A fogathajtás oktatása ugyancsak beletartozik a szolgáltatások körébe, emellett a csikós ügyességi feladatok elsajátítása is megoldott.

Lovarda megközelíthetősége:

Kecskemét felől érkezve az 54-es főúton, az Abonyi Fogadó után a Vincze Lovarda idegenforgalmi jelzőtáblánál jobbra kell lefordulni, kb. 2 km jó minőségű földút vezet a lovardához.

Zöldhalmi Lovas Vendégház

Vendégházunk Kecskeméttől 31 km-re a Kiskunsági Nemzeti Park területén Bócsa Zöldhalompusztán a Vincze lovarda közvetlen szomszédságában található.

Az újonnan épült vendégházban 4 db minden igényt kielégítő kétágyas szoba (1db mozgáskorlátozott) található, melyek mindegyikéhez saját fürdőszaba tartozik.

A szobák pótágyazhatóak, de csak kisebb méretű ágyakkal.

Az épület középpontjában kialakításra került egy közösségi helyiség (étkező) ahol a jól felszerelt konyha is található.

Vendégházunkat főként a lovak szerelmeseinek ajánljuk. A több ezer hektáros festői szépségű homokbuckás, ősborókás ligetekkel tarkított erdős területen lóval vagy gyalogosan csillagtúrákon vehetnek részt vendégeink.  Lehetőségük  nyílik a lovaskocsikázástól kezdve egészen a terápiás lovaglásig. Ha még soha nem lovagoltak nálunk szakképzett oktatóktól tanulhatnak. Megtekinthetik lovasbemutatónkat, melyen csikósaink bemutatják lovaik és saját tudásukat. Megsímogathatják őshonos háziállatainkat, belekóstolhatnak a vidéki élet hangulatába.

Egy lovaglással eltöltött nap, vagy egy nagy túra után, madárcsicsergős reggelre ébredni a nyugalom szigetén.

Szobaár reggelivel:10.000,- Ft/1 fő/1 éj

Az összes szoba együttes vagy hosszabb távú foglalás esetén egyedi ajánlatot adunk.

 

DSC_0361 DSC_0406DSC_0158DSC_0163DSC_0183DSC_0171  DSC_0434 DSC_0435   DSC_0751DSCN1543DSCN1512DSCN1545DSC_0580 DSC_0684 DSC_0438DSC_0464

Vincze Lovarda adatai:

Név VINCZE LOVARDA
Tulajdonos Vincze Árpád
Cím 6235 Bócsa, IV. körzet 55. (nézd meg a Google Map-on is)
Telefon +36 30 938 1857  +36 70 453-8176
Nyitva tartás telefonos egyeztetés szükséges
honlap www.vinczelovarda.hu
e-mail vinczearpad@tanyanet.hu
Rendezvényekre lefoglalható telefonos egyeztetés szükséges
Férőhely 20 fő fűthető klimatizált közösségi helyiségben
Szálláslehetőség van, 8 fő mozgáskorlátozottak számára is
Specialitás terápiás lovaglás – 06/30 398- 1852, lovas oktatás, tereplovaglás, túralovaglás, terepkocsikázás, lovas szánkózás, fogathajtás, csikósbemutató, lovas tábor, játszótér, foci, ping-pong, billiárd lehetőség, bográcsozás, grillezés


phocamaps