RÉTI FAHÁZAK


RÉTI FAHÁZAK

A csendet és a természetet igenis élvezni kell, és lehet is: a falu szélén a faházaknál, mely egy kis rét mellett állnak. Nyár közepétől késő őszig csemegézni is lehet: a szabad szedésű málnás a ház előtt pompázik. A pihenési lehetőség és a biztonságos gyerekjátszótér mellett pedig számos programot kínál a vendéglátó család: kirándulások a környékre, a szárnyas állattartás bemutatása, kerékpártúrázás akár három közeli város irányába is (12 db kerékpár, jó minőségű utak), sütögetés. A felüdüléshez egy szép nagy fürdőmedence is rendelkezésre áll! Méretei: 9,5 × 4,5 m. A közeli horgásztó gyalogosan 5 perc alatt érhető el.

Szülinapi partyt, és más egyéb rendezvényt is lehet itt tartani. A környék biztonságos, csendes és reggelenként madarak énekére ébredünk. A Réti Faházak szeretettel várnak mindenkit az év bármely időszakában.

A szállás ára 7000 + áfa Ft/fő/éj. Gyermek kedvezmény 6 éves korig ingyenes, 10 éves korig feláras. Idegenforgalmi adó nincs. Minden faházban klíma biztosítja a hőmérsékletet télen-nyáron. A szálláshely négy napraforgós minősítéssel rendelkezik. Házaink hargitai fenyőből készültek, ezért kellemes fenyőillatuk van.

Szálláshely adatai:

Név: Réti Faházak Bócsa
Tulajdonos: Rázsonyi László
Cím: 6235 Bócsa, Kertész utca
Telefon: +36 30 400 5523
Nyitva tartás: egész évben 0-24
e-mail: [email protected]
Rendezvényekre lefoglalható: igen
Férőhely:12 fő
Szálláslehetőség:
3 db különálló faház, konyha, szoba 2 db 1 ágyas + pótágy fürdőszoba, terasz, klímatizált helyiség,
Specialitás:
mobil kemence, grillsütő , medence lehetőség ,
12 kerékpár, horgásztó a közelben

TÉRKÉP