Tájékoztató a nyertes pályázatról


Kedvezményezett neve:

 

Balogh Lajosné (Bócsa)

 

1994. óta, mint főállású mezőgazdasági egyéni vállalkozó tevékenykedem. A családi gazdaságunkat 2002 áprilisában hoztuk létre három fővel.  A vállalkozás, majd a családi gazdaság létrejöttének célja mezőgazdasági tevékenységek folytatása, elsősorban szőlő és szántóföldi növénytermesztés, valamint erdőgazdálkodás. A családi gazdaság árbevételének 100%-a a növénytermesztési ágazatból származik.

 

LEADER jogcím keretében a Dunamellék LEADER Egyesületen keresztül 4.095.000,- Ft vissza nem térítendő támogatást nyertünk a gazdaságunk fejlesztéséhez.

 

A pályázat keretében a mezőgazdasági tevékenységeinkhez kapcsolódóan egy négykerék hajtású, YTO-804 típusú, EU minőségű, EURO-3 motorral és gyári klímával, új fülkével felszerelt, 80 Le-s erőgépet (traktort) vásároltam, amellyel gyorsabban, egyszerűbben és költséghatékonyabban tudok termelni. Folyamatosan szigorodnak a megtermelt árukkal szemben állított követelmények. Ehhez igazodva arra törekszem, hogy a piacra versenyképes minőségű terméket szállítsak. A beszerzett erőgéppel szemben állított alapvető követelmény, hogy hosszú távú megbízhatóságot garantáljon, hiszen a minőségi termék előállításának feltétele a megfelelő időben végzett termesztési munkafolyamat és szállítás.