Polgármesteri közlemény


Tájékoztatom a  Tisztelt lakosságot, hogy a Soltvadkert és Vidéke Takarékszövetkezet ellen iduló végelszámolási eljárás következtében az Önkormányzat ennél a pénzintézetnél vezetett számláján lévő 54 millió Ft pénzeszköz jelenleg nem elérhető.

Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy a kialakult helyzetet kezeljük és az Önkormányzat működéséhez, illetve nyertes pályázatainak kivitelezéséhez szükséges pénzmennyiség rendelkezésre állását biztosítsuk.

Tájékoztatom Tisztelt lakosainkat, hogy a Polgármesteri Hivatalnál is kérhető a Soltvadkert és Vidéke Takarékszövetkezet felé benyújtandó "Hitelezői igény bejelentés" nyomtatvány!

Kérem a lakosságot, hogy aki az Önkormányzattól havi rendszerességgel ellátásban részesül és ezt eddig a Soltvadkert és Vidéke Takarékszövetkezetnél vezetett folyószámlára utalta Önkormányzatunk, úgy legyenek kedvesek más pénzintézetnél új számlát nyitni, s az új számlaszámot hivatalunkhoz mihamarabb eljuttatni szíveskedjenek.

Egyben tájékoztatom Önöket, hogy amennyiben a  Soltvadkert és Vidéke Takarék-szövetkezetnél vezetett számlájára bármilyen egyéb ellátás – pl. nyugdíj, családi pótlék, gyes, stb. érkezett, úgy az új pénzintézeti számlaszámát ezen összegeket folyósító szervezetekhez mihamarabb jelezzék, hogy a következő havi ellátáshoz zavartalanul hozzá tudjanak férni.

Ezen bejelentéseikhez a Polgármesteri Hivatal dolgozói segítséget nyújtanak.

Bócsa Község Önkormányzatának és Polgármesteri Hivatalának új számlavezető pénzintézete a K&H Bank, a mai napon az új számlaszámaink honlapunkon elérhetővé válnak.

                          Tisztelettel:

Szőke-Tóth Mihály polgármester