Lakossági tájékoztató építési hulladék konténer rendelésről


Eseti szolgáltatás:

Az 5 m3 építési hulladéknak (beton, tégla, cserép, föld) ürítési díja 40.000,- Ft + ÁFA, ezen felül 3.500 Ft + ÁFA napi díjat számol fel Társaságunk.   

Továbbá felhívjuk figyelmét, hogy építési törmelék elhelyezése esetén a konténert a biztonságos szállítás érdekében kérjük peremig szíveskedjenek megpakolni. A peremnél magasabban megrakott konténert Társaságunk nem tudja felhelyezni az autóra, valamint a szállító jármű túlsúllyal fog rendelkezni. 

Társaságunk csak a megrendelőlapon feltüntetett hulladék elszállítását tudja biztosítani, amennyiben kommunális hulladékkal szennyezett, vagy nem a megrendelőlapon szereplő hulladék kerül elhelyezésre a konténerbe, munkatársunk jogosult a hulladékot átkategorizálni, vagy megtagadni az elszállítást. A konténerben veszélyes hulladék nem kerülhet elhelyezésre, amennyiben a konténer veszélyes hulladékot, vagy egyéb olyan hulladékot tartalmaz, amely elszállítása élet-és vagyonbiztonságot veszélyezteti, munkatársunk jogosult, és egyben köteles megtagadni az elszállítást.  

Edény bérleti díj:

1 napi díj, minden megkezdett 24 óra. Az ürítés napja már nem számít bele A kihelyezés és a másnapi ürítés bérleti díját tartalmazza a szolgáltatás díja. Hétvégére kihelyezett konténerek esetében: pénteki kiszállítás – hétfői beszállítás, 2 nap bérleti díj.

A megrendelés teljesítését követően átutalásos számlát állítunk ki, melyet postai úton juttatunk el a megrendelőn megadott címre.

Építési,  hulladék esetében: Kérjük, hogy az [email protected] e-mail címre küldjék meg megkeresésüket. A megrendelő az alábbi linken letölthető.

KONTÉNER MEGRENDELŐ LAP- INERT