„2 csoportszobás bölcsőde építése Bócsán”

Kedvezményezett neve: Bócsa Község Önkormányzat
Projekt címe: TOP-1.4.1-19 BÖLCSŐDEI FÉRŐHELYEK KIALAKÍTÁSA, BŐVÍTÉSE felhívásra „2 csoportszobás bölcsőde építése Bócsán”
Megítélt támogatás: 228.931.344 Ft
Támogatás mértéke: 100%
Projekt azonosítószáma: TOP-1.4.1-19-BK1-2020-00048
Projekt megvalósítás kezdete és vége: 2022.09.01.-2023.12.31.


Projekt bemutatása:
A projekt célja 2 csoportszobás bölcsőde építése Bócsán. Tekintettel arra, hogy a településen a 3 év alatti gyermekek száma meghaladja a 40 főt, a jogszabályok alapján az Önkormányzatnak kötelező a bölcsődei ellátás biztosítása, amely forrás hiányában csak pályázat útján megvalósítható.

Az önkormányzati tulajdonban lévő 6235 Bócsa, 244 Hrsz. alatti beépítetlen ingatlanon létesítendő épület filozófiája a megújuló energiára épül, hálózatba tápláló, elektromos fűtéssel gazdaságosan és hatékonyan működő intézmény kialakítása.

Önállóan támogatható tevékenységek tehát az Új bölcsődei szolgáltatás létrehozása, új épület építése, új férőhelyek létrehozás, új munkahelyek teremtésével a Felhívás adta műszaki paraméterek és a szabványok, jogszabályok figyelembevételével.

Kötelezően megvalósítandó tevékenységek:

Teljeskörű, komplex akadálymentesítés, Energiahatékonysági szempontok érvényesítése, Nyilvánosság biztosítása

Választható tevékenységek: Eszközbeszerzés Megújuló energiaforrások kialakítása Udvar, játszóudvar kialakítása Kerékpártámaszok és tárolók kiépítése Babakocsi tároló létesítése - a fedett terasz egy része betölti ezt a funkciót. Parkoló-férőhely és akadálymentes parkoló-férőhely kialakítása Elektromos járművek használatához szükséges töltő-infrastruktúra kiépítése (C-típusú villám töltő)

A részletes műszaki tartalmat a műszaki leírás és a Megalapozó Dokumentum tartalmazza.

Projektzáró sajtóközlemény

Letöltések:

- Fotódokumentáció
- Projektzáró sajtóközlemény PDF formátumban

Akadálymentes nézet